“De Rumberu” – single Marcel Meijer

Als je naar de nieuwe single De Rumberu van Marcel Meijer luistert, bekruipt je onmiddellijk het gevoel dat dit aanstekelijke deuntje weleens de grote zomerhit van 2015 kan worden. Je betrapt jezelf er telkens op dat je het weer loopt te neuriën. De in Breezand woonachtige Marcel Meijer heeft zijn sporen al verdiend in de muziekbusiness.

 

Op 15 jarige leeftijd is hij al begonnen als DJ. Hij speelde en zong in diverse NH feestbands zoals File A10,  In Dubio en Nu of Nooit. Door drukte als dj en presentatiewerkzaamheden kon hij dit niet meer combineren en moest ermee stoppen.  Als dj Mazzsa  scoorde hij al eerder een redelijk apres-ski hitje met “Ik Neem Je” maar ook Radar Love van de Golden Earring  heeft hij in een modern jasje gestoken alsook een dance track genaamd “Boozing”.

Dit jaar viert hij zijn  20 jarig jubileum met zijn  muziekbedrijfje SNIP Muziek & Entertainment. De Rumberu brengt hij onder zijn eigen naam uit omdat het zijn  20 jarig jubileumjaar is.

 

producer: Marco Lewis (DJ Galaga) en Marcel Meijer
studio: Crowd Studio, Driel
videoclip: Filmmaker Sebastiaan Lamberts van SeLaFilm te Amsterdam.
tekst en muziek: Marcel Meijer

RTV promotie Nel van Olm