De pasgetrouwde Valthermondse zangeres Silvia Swart komt met een nieuw lied getiteld : ‘Alles is over’

Het is een tijdje stil geweest. Silvia is bevallen van een gezonde zoon ‘Randy’ die inmiddels 9 maanden oud is en ze is op 5 Juni j.l. in het huwelijksbootje gestapt met ‘Lammert’ Nu de rust weer is iets is wedergekeerd, is het tijd voor een nieuwe single! De single is als vanouds opgenomen door studio Terry West Productions en heeft de sound die we van Silvia gewend zijn.

Het is wederom een vrolijk, zomers en gezellig nummer met Rock ’n roll-country-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen.

In een band en ook solo maakt ze al ca 20 jaren muziek, en bracht ze 4 albums en diverse cd-vinyl singles uit. In 2008 werd ze landelijk bekend met haar NL vertolking ‘Droom van werkelijkheid’ op een melodie van Amy McDonalds. Ze begon als kind al te zingen in playback-shows en talentenjachten en heeft sindsdien de smaak te pakken. Ze probeert met alle mensen erom heen een goed totaalplaatje neer te zetten. Met haar podiumervaring weet ze iedere zaal mee te krijgen.