City to City ; The Road Ahead Reunion Concert 2016

15 jaar na de megahit “The Road Ahead”: Een onverwacht optreden bij De Wereld Draait Door, waarin Alexander van Breemen en Maarten van Praag van de popgroep City to City na 13 jaar weer herenigd worden, waarna vanuit het land de reacties binnen stromen van mensen die geraakt zijn na de een minuut durende, akoestische live versie.

 

 

Toen ook Algemeen Dagblad in een interview vroeg aan de muzikanten of dit een reünie kon betekenen, bleek dit alles de inspiratie te zijn voor The Road Ahead Reunion Concert die in 2016 gaat plaats vinden in een aantal Nederlandse theaters. In deel 1 van deze documentaire serie ‘On The Road…Again’: Het weerzien tijdens een informele lunch, de terugblik op de roem, het verval, de burnout, de transformatie, de hereniging en de eerste plannen voor het Reunion Concert. Een inspirerend verhaal.