BLITZ GAAT K3 ACHTERNA MET NIEUWE ZOMERHIT JAMBOLE!

blizz jamboleePieterjan en Jens van het Vlaamse kidspopduo BlitZ zijn klaar voor hun grote doorbraak. Nu K3 even “on hold” staat tijdens hun zoektocht naar de nieuwe K3, is BlitZ er om de fakkel over te nemen, en hoe! Samen met producer Peter Gillis (tevens producer van de K3 hits) lanceren de jongens het swingende “Jambolé!”, een zomers nummer waarop niemand kan blijven stilzitten! 

De single is sinds vorig weekend te downloaden via iTunes en schoot zich al meteen naar de top van de iTunes kids charts!
Pop-up zomertoer
Maar er is meer. Pieterjan en Jens hebben één grote uitdaging deze zomer: elk kind uit Vlaanderen de enige echte Jambo-dans aanleren. Dit willen ze niet alleen online doen via een instructiefilmpje en hun coole videoclip die binnenkort uitkomt, maar de jongens willen dit vooral ook zoveel mogelijk zélf aan de kinderen aanleren! Naast de drukke zomeragenda vol shows over heel Vlaanderen organiseert BlitZ daarom ook nog een eigen Pop-up zomertoer specifiek gericht op kampen en speelpleinwerkingen. Jeugddiensten en jeugdbewegingen die de BlitZ pop-up zomertoer deze zomer op hun kamp of speelplein willen zien halt houden, kunnen zich eenvoudig inschrijven via info@blitzonline.be.
BlitZ is deze zomer te zien op tal van grote kids festivals waaronder KID ROCK en Your’In. Op Your’In proberen ze naar aanleiding van hun vorige single “Tijd Voor Een Selfie” het wereldrecord van de allergrootste selfie te verbreken. “Jambolé!” is te downloaden via iTunes.