Bart & Alex “Vriendschap”

bart en alexBart & Alex zijn twee sympathieke Nijmeegse muzikanten die met hun akoestische setting iedere tent op de kop zetten. Bart zingt en bespeelt de gitaar, Alex slaat op de cajón, de tamboerijn, de koe-bel en op alles wat er verder aan zijn neus voorbijkomt. Ze lachen vriendelijk en grappend vanaf de bühne hitsen ze het publiek op om nog harder mee te zingen en nog meer uit z’n plaat te gaan.

Al hun hele leven zijn ze bevriend en al jaren treden ze samen op in feesttenten, op festivals, bij studentendisputen en menig bruidspaar is al toegezongen op de mooiste dag van hun leven.
Vanuit die levenslange vriendschap ontstond hun gelijknamige eerste single, die op een prachtige pakkende manier bezingt hoe dat zit. Het nummer is live opgenomen in hun stamkroeg in Nijmegen, waar ze menig biertje en dito meisje verslonden. ‘Vriendschap’ is een sympathiek lied wat je raakt en een lijflied voor iedereen die weet wat vriendschap betekent!

De single bestaat uit 2 tracks, een “live” en een “studio” versie! Officiële website: www.bartenalex.nl