ABC ENTERTAINMENT TEKENT KEVIN HEIMAN

kevin hei abcManagement / Platenmaatschappij ABC Entertainment heeft zanger Kevin Heiman getekend voor een exclusieve samenwerking rondom de single ‘Jij bent de zon in m’n leven’. Met tekstschrijver, componist, producer Harold Verwoert en promotor Casper Janssen is het team rondom de jonge zanger uit het Limburgse Tegelen compleet.

Jij bent de zon in m’n leven
De eerste single die in het hernieuwde team uitgebracht zal worden is de single ‘Jij bent de zon in m’n leven’. Een zomerse en vrolijke track; geschreven en gecomponeerd door Harold Verwoert, zal op maandag 29 juni uitkomen via ABC Entertainment, zowel fysiek als digitaal. Kevin zal vervolgens een uitgebreide promotietour doen langs de Radio en Tv zenders in het land.

Eerder bracht Kevin Heiman singles uit als ‘Ik laat je nooit meer gaan’, ‘De zee zingt zijn lied’, ‘Geen grotere liefde’ en ‘Dansend in de zon’.

Om op de hoogte te blijven van alle promotionele activiteiten en shows van Kevin Heiman kunt u terecht op www.kevinheiman.nl, Facebook.com, Twitter.com en Instagram.

Over ABC Entertainment
ABC Entertainment is een entertainmentbedrijf dat op open en eerlijke wijze een artiest een compleet spectrum van diensten aanbiedt. ABC Entertainment fungeert als Management / Platenmaatschappij en heeft jarenlange ervaring in de entertainment branche. Projecten waaraan ABC Entertainment werkt zijn o.a. Geen Stempel, Mark Rijs, Henk Dissel, Jan van Est e.v.a.
Voor meer informatie over de projecten surft u naar www.abc-entertainment.nl