3500 gratis kaarten RTV OOST familiedag Waarbeek ‘uitverkocht’.

De gratis kaarten die je om 10.30 uur via www.rtvoost.nl kon bestellen voor de Familiedag in De Waarbeek, waren binnen 5 minuten uitverkocht. RTV Oost organiseert op zondag 14 juni voor de vierde keer een vrolijke familiedag in pretpark De Waarbeek in Hengelo. U kunt die dag gratis genieten van tientallen attracties en vele artiesten.

 

 

Vorig jaar waren met een uur alle kaarten al weg, maar dit jaar ging het wel heel erg snel! RTV OOST directeur Marcel Oude Wesselink gaf om exact 10.30 het startschot. Presentator Bert van Losser ging met Oude Wesselink de weddenschap aan, dat het dit jaar binnen 50 minuten zou lukken. Van Losser kreeg gelijk en Oude Wesselink gaat nu een uur lang radio presentatie verzorgen als tegenprestatie.

Van zaterdag 6 t/m vrijdag 12 juni zijn op Radio Oost nog in diverse radiospelletjes en via de Facebookpagina de allerlaatste kaarten te winnen!!!

Er zullen 14 juni diverse artiesten komen optreden. Ancora is de eerste naam, die vanmorgen bekend is gemaakt.