10 jaar Elvis & More…!

elvis and more 10 jaarHet jaarlijkse muziekspektakel van René Shuman & Angel-Eye waar de muziek van Elvis Presley wordt gevierd vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. En dat is reden voor een groot feest! Mr. & Mrs. Rock’n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze ‘Elvis & More…’-show is een schot in de roos voor de echte muziekliefhebbers in Nederland en België. Een inspirerende muziekshow met vele verrassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor u open gaan.

8 november: “Are You Ready?”
Chassé Theater, Breda
Mr. & Mrs. Rock’n Roll trakteren op een hartverwarmende muzikale reis door de tijd met de onvergetelijke feel-good rock ’n roll van helden als Roy Orbison, Elvis Presley en the Everly Brother. Een avond swingen met band, dansers, violen, de vliegensvlugge pianovingers van Angel- Eye, virtuoos gitaarwerk en de fantastisch warme, opzwepende stem van René.

21 december: “Christmas Together!”
De Doelen, Rotterdam
Christmas Together is een feestelijke familieshow waarbij bezoekers worden meegenomen op een magische reis door kerstrepertoire in een swingende rock and roll-uitvoering. Van Blue Christmas en Silent Night tot Rockin’ around The Christmas Tree en Santa Claus is back in town. Vorig jaar stonden René & Angel-Eye al in een uitverkochte Doelen.