Zanger René Eshuijs vandaag getrouwd.

Vanmiddag om 15:30 uur is zanger René Eshuijs in Jisp getrouwd met Esther Rem. René en Esther wonen al ruim 17 jaar samen, maar hebben hun relatie op deze feestelijke datum, 5-5-2015 met een huwelijk bezegeld. Direct na het Ja-woord zong René voor zijn Esther zijn nieuwe single, ‘Vannacht geef ik jou Amore’, die deze week is uitgebracht. Het nummer is speciaal voor deze dag geschreven en omschrijft de liefde van René voor zijn vrouw. In de videoclip die bij het nummer is uitgebracht heeft Esther dan ook een speciale rol gekregen.

 

 

Bekijk de videoclip;

Download de single hier: https://itunes.apple.com/nl/album/vannacht-geef-ik-jou-amore/id990999680?i=990999687

Meer informative over René Eshuijs op de website www.reneeshuijs.nl

Foto; Robert Gort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.