Yosee viert 5-jarig jubileum met nieuwe single en feest

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee scoorde inmiddels succesvolle singles met o.a. “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “Duizend Dromen Ver”, “Lieg Als Je Kan” “De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart” en “Amore Mio”. Met haar stem en haar prachtige blonde verschijning laat ze overal een diepe indruk achter. Zo trok Yosee ook de aandacht van de legendarische zanger/producer/componist Peter Koelewijn die enkele liedje schreef voor Yosee’s debuutalbum “Voor Een Leven Lang”. Inmiddels timmert Yosee alweer 5 jaar met veel succes langs de weg.

 

Het eerste lustrum wordt dan ook op 27 juni a.s. groots gevierd met een nieuwe single “Al Die Lange Nachten” en een groots opgezette jubileum-/release party in Partycentrum de Maaspoort, Marathonloop 3 in ‘s Hertogenbosch. Tijdens deze avond zullen naast Yosee, bevriende collega’s optreden; René Schuurmans, Rein Mercha, Dirk Meeldijk, Rudy de Wit, Kapalone, Marco Meesters, Jaman, Dennis Jones, Rob van Daal, William Burg, en Mario Mulder (De “Haagse Hazes”, bekend uit Bloed Zweet & Tranen) zullen allen hun opwachting maken. Deze avond mag je dus niet missen. Voor informatie en kaarten kunt u bellen naar nummer 06  53607409