Wing-men ‘Verleid Mij’

Wing-men is een nieuwe Nederlandse groep die zich onderscheid van alle andere, door de unieke combinatie van 2 zangers en een rapper. De groep bestaat uit Frankie Holscher, Oscar Rookhuijzen en Pierre Biesterveld. De 3 mannen zijn geen onbekenden in de entertainment wereld. Oscar speelde een rol in verschillende Sinterklaas bioscoopfilms en in diverse commercials.  Frank-E is een bekende rapper in het undergroundcircuit en maakte singles met o.a. Mees en Hennie Thijsen.

 

 

Pierre maakte singles met Marco Leander & Repsodi en in 2012 met zangeres Ruby van Urk. Hij trad veel op in het Nederlandse feestcircuit en internationaal onder meer in Canada, Spanje, Turkije, Duitsland en Polen. Eind 2014 werd de groep Wing-Men een feit en begon een periode van repeteren, het zoeken naar repertoire en naar een goede producer. De keuze valt op Maarten de Groot. Maarten maakte in samenwerking met onder andere Waldy Samson deel uit van de nummer 1 hit “Follow the Leader” van The Soca Boys. Maarten de Groot ging een samenwerkingsverband aan met Wing-Men en bedacht de zomerse sound van hun eerste single “Verleid Mij”. De backing vocals werden verzorgd door Ruby van Urk.

De CD single “Verleid Mij” is een Nederlandstalig nummer met een internationaal randje wat je terug hoort in de muziekproductie. De productie heeft een Latijns-Amerikaans tintje, wat Oosterse invloeden en een vleugje Ibiza Lounge. Het platenlabel, Caldera Music, heeft Wing-Men onder zijn vleugels genomen en verzorgt alle activiteiten zoals distributie, sales/marketing, etc.Caldera Music werkt samen met BME Bookings en Wing-Men is vanaf heden dan ook exclusief te boeken bij BME Bookings.