WILLEM HUISMAN – IN ONS CAFE

Nog niet zo lang geleden maakten wij kennis met Willem Huisman, een jonge Arnhemse zanger, welke twee singles uitbracht onder de vleugels van Frank van Etten. Tsja,……als je dan in Arnhem woont en waar ook het meest succesvolste Producers & Schrijvers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar hun studio hebben, dan is het alleen maar even er naar toe rijden…..aanbellen…..en zeggen wat je graag zou willen.

 

Dat heeft Willem ook gedaan, en na het beluisteren van zijn single heeft ie daar goed aangedaan want wat een heerlijke kroegenknaller is er uit de hoed getoverd getiteld ‘In ons Cafe’. Natuurlijk is het draaien van je single(s) in de horeca gelegenheden van groot belang en zeker in het zgn ‘Feestcircuit’ maar nog steeds moet het je raken, puur en echt zijn en geen gedwongen feestje maar dat je gewoon los gaat als je het hoort. Dat is meer dan gelukt,…….In ons Cafe is feest en gezelligheid van het begin tot het eind. ‘t Was voor hem maar een paar kilometer rijden, maar Willem Huisman heeft in een keer met deze nieuwe single vele kilometers meer gemaakt in Muziekland.

Label: Goldstar Music
Promotie; Dennis van der Kraan – Score Promotions