Wilfred – Hé Jij!

Zijn eerste single “De hemel brandt” werd direct door o.a. Radio NL opgepakt en hij kreeg een podiumplaats aangeboden op de Radio NL zomertoer. Zijn tweede single “Skiën, feesten, vrouwen en een bier”, werd een knaller tussen de Oostenrijkse bergen. De derde; “Onder de sterren” moest zijn koers bepalen.

 

Hij schreef en maakte het nummer samen met top-producer Kees Tel en het nummer bracht hem naast de vele airplay die hij bij Nederlandse radiostations kreeg o.a. in het tv-programma Toppers van Oranje en in de playlist van de VBRO, het grootste commerciële Nederlandstalige radiostation van België.

Met “Hé jij!”, zijn vierde en kersverse nieuwe single heeft de vriendelijke Nieuwendijkse zanger Wilfred! (Versteeg) werkelijk een knaller in handen! Het nummer is opnieuw samen met producer Kees Tel geschreven en gemaakt. “Hé jij!” staat als een huis, sluit naadloos aan bij “De hemel brandt” en “Onder de sterren” en is in elk opzicht weer een stap vooruit en misschien wel zijn beste single tot nu toe!

Van de productie van het nummer, tot de zang en van de bijbehorende videoclip tot het hoesontwerp, alles is tiptop verzorgt en laat passie horen en zien. Zo is het eindproduct volgens Wilfred! het resultaat van de geweldige creatieve reis die hij met de in dit persbericht genoemde mensen mag maken. De creatieve reis is als een geweldig mooie vakantie het eindproduct de schitterende herinnering aan die vakantie! Wilfred! voelt zich dan ook een bevoorrecht mens.

Met “Hé jij!” maakt Wilfred! een statement. Het nummer gaat over geloven, innerlijke strijd en gelijkheid ongeacht uiterlijk, verstandelijke capaciteit of kleur! De boodschap in het nummer wordt kracht bijgezet door een prachtige videoclip met dynamische beelden en heel veel verschillende mensen die vanwege de eerder genoemde inhoud van het nummer graag aan dit project wilden meewerken. Zo tekende misschien wel de bekendste artiestenfotograaf van Nederland, Peter van Hout van Woods Fotografie voor het maken van de foto’s! Het decor voor de videoclip werd door Wilfred! en zijn vrouw Henriëtte gebouwd op een zeer speciale locatie in Nieuwendijk. Daar werd de video samen met dorpscineast Silvère van Welsenis geschoten en gemaakt.

De gedreven zanger is zichzelf aan het klaarstomen voor het grote publiek en de grote podia. Inmiddels heeft Wilfred! al een aardige schare fans of muziekvrienden zoals hij ze zelf liever noemt en met het uitbrengen van “Hé jij!” hoopt hij die vriendenclub stevig uit te breiden. Zijn vrienden zijn er klaar voor, hij is er klaar voor, nu de rest van Nederland (en België?) nog.

“Hé jij!” komt net als alle voorgaande singles uit op het Storm Records label. HubscH MEDIA neemt de RTV promotie voor zijn rekening. Rene Witjes van Storm Records verzorgt de fysieke plug en Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.nl neemt de cd-persing, release-uitvoering en digitale promotie voor zijn rekening.