Wie Overleeft Nederland?

RTL 4 zendt vanaf 20 mei Wie overleeft Nederland uit. Hierin trekken bekende Nederlanders, zich onder begeleiding van boswachter Arjan Postma, bekend als de boswachter uit RTL Late Night en Het Zijn Net Mensen,  drie dagen terug in de natuur. Kunnen ze een kamp bouwen en genoeg voedsel vinden?

In deze nieuwe tv-show gaan steeds vier BN’ers samen met de boswachter drie dagen lang ‘op avontuur’ in Nederland. Ze trekken de natuur in om te overleven en ontdekken de mooiste plekjes van ons land. Op de persfoto die RTL 4 heeft onthuld, is te zien dat Obese-coach Radmilo Soda, actrice Nadja Hüpscher, schrijfster Marion Pauw en acteur Egbert Jan Weeber in een van de afleveringen op pad gaan met Arjan. Een filmpje op YouTube toont opnamen in Harlingen en daar spotten we tv-grootheid Henny Huisman, chef-kok Ron Blaauw, kapster/ex-playmate Melisa Schaufeli (Andy & Melisa) en presentator Joris Linssen.

 

Wie Overleeft Nederland is vanaf woensdag 20 mei om 21.30 uur te zien op RTL 4 en er staan zes afleveringen gepland.