Wie komt er dicht bij ANGESZ ?

In de zomer van 2005 stond Angesz (Angelo van Gastel) skyhigh in de hitlijsten. Zijn single ‘Bonita’ was dan ook een doorslaand succes en mag gerekend worden tot de grotere hits van Hollandse bodem. Ook ‘Nada Cambiara’ en ‘Tequila Boom Boom’, vervolgsingles van ‘Bonita’, wisten mooie noteringen in de hitlijsten te behalen. De zanger zit ondertussen een kleine 20 jaar in het vak en mag bogen op een flinke portie muzikale ervaring.

 

Opgedaan bij tal van optredens in diverse televisieshows waaronder het Tros Muziekfeest, maar ook bij zijn talrijke performances over de grens in Spanje en zelfs Hongarije, is Angesz ondertussen uitgegroeid tot een gepassioneerd artiest die zijn vak verstaat.

Na een periode waarin Angesz zich louter bezighield met Spaanstalige muziek gevolgd door zelfs Spaanstalige opera’s, verscheen in 2013 de Nederlandstalige single ‘De kracht van zijn gitaar’. Anno 2015 heeft Angesz zijn pijlen wederom gericht op Nederlandstalige muziek. Geproduceerd in de Music Mind Studio in Breda zal vanaf 20 mei een door Will Rommens geschreven single verkrijgbaar zijn van Angesz.  “Kom eens dicht bij mij’ is een aanstekelijk en meeslepend liedje met een hele serieuze tekst die uit het leven gegrepen is”, aldus de zanger: “Ik verwacht en hoop hiermee heel wat mensen te raken, immers muziek is emotie en dit zwijmelliedje ligt lekker in het gehoor”, zo vertelde Angesz. Hij wil zich vanaf nu helemaal gaan storten op Nederlandstalige muziek, zal zelf ook liedjes gaan schrijven en hij belooft nu al dat na de zomer een vervolgsingle hierop zal gaan uitkomen. ‘Kom eens dicht bij mij’ is uitgebracht op het label: Nationale Artiesten Parade.

ANGESZ – KOM EENS DICHT BIJ MIJ release 27 mei 2015