Wesley van Boven – Hart van steen

De 28 jarige Wesley van Boven is geboren en getogen in Eindhoven, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig samen met zijn gezin woont. Wesley heeft sinds kort een dakdekkersbedrijf waar hij met veel passie en plezier een succes van hoopt te maken. De zangcarrière van deze ambitieuze dakdekker begint pas goed, wanneer hij tijdens feestjes de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent.

 

 

Wesley krijgt meteen positieve reacties en besluit mede door het advies van zijn omgeving om zich naast zijn eigen bedrijf op een muziekcarrière te storten. Wesley gaat daarom een samenwerking aan met de bekende producer/zanger Frank van Etten die voor hem zijn debuut single “Hart van Steen” schrijft en produceert.

De tekst van “Hart van Steen” is uit het hart geschreven en gaat over iemand die heel dicht bij hem stond, hem liet vallen als een baksteen en waarmee het contact is verbroken. Wesley zingt het verdriet van zich af, wil het verleden laten rusten en zich richten op de toekomst samen met zijn vrouw en zijn kind. Wesley van Boven vindt naast dakdekken zingen het mooiste wat er is en hoopt dat deze single zal bijdragen aan meer bekendheid en vooral aan meer optredens!

Wesley werkt momenteel hard aan nieuw repertoire, maar zingt in zijn livesets regelmatig de hits van Frank van Etten, Django Wagner, John West, Frans Bauer, Frans Duijts e.v.a.