Vlaamse artiest Argo gaat Nederland trachten te veroveren met nieuwe single “Besta jij wel echt”

Op 17 December 1972 werd “Argo” geboren in een zeer muzikaal gezin in het hartje van Vlaanderen. Argo kreeg dus vanaf zijn kinderjaren “de muziek en zang” mee. Mama kwam in contact met “de Blue Diamonds” die haar vroegen mee op tournee te gaan door het Vlaamse land. Argo zijn vader en ooms zijn  “topmuzikanten” geweest in grote orkesten in België en Buitenland.

 

Enkele maanden voor zijn zestiende deed Argo mee aan een “talentenjacht” die georganiseerd werd door het weekblad “Dag Allemaal en Jo Vally”. Zijn keuze viel op een nummer van Helmut Lotti, Vlaamse nachten en deze wedstrijd “WON “ hij. Hierdoor kreeg hij een rol als backing artiest in de bands van Helmut Lotti & Eddy Wally. Zijn eigen Theater show met band draaide 6 jaar lang in theater de Avenue, Breda, Tilburg, Eindhoven en Venlo en steeds zorgde dit voor uitverkochte zalen.
Argo beschikt over een breed dragende en eigen stemgeluid. In de loop der jaren bracht Argo reeds 5 cd singles, en 7 Albums uit. Begin dit jaar kwam Argo in contact met producer Frank te Hennepe van FH-PRODUKTIES, waarop is besloten een nieuwe weg in te slaan met een nieuwe frisse sound.
Met de single “Besta jij wel echt…”, een lied dat boordevol waarheid zit en is geschreven door Pierre Kartner, wil Argo zicht terug plaatsen op de kaart als zanger & entertainer voor een breed publiek in Nederland en België.