TOPPERS CONCERTEN NIET IN GEVAAR

Toppers in concert bericht Facebook; Gistermiddag is Topper Gerard Joling betrokken geweest bij een auto-ongeluk waarbij helaas een vrouw van 91 jaar gewond is geraakt. Tot op dit moment zijn Gerard en zijn management niet exact op de hoogte van de toestand van deze mevrouw. Wij hebben vernomen dat zij meerdere botbreuken heeft maar weten helaas niets meer. ‘Ik ben enorm aangeslagen en heb vannacht geen oog dicht gedaan. Ik vind het vreselijk voor die mevrouw en haar familie’ aldus Gerard.

Uit medeleven en respect worden alle persactiviteiten van de Toppers tot vrijdag geannuleerd. ‘Wij vinden het op dit moment zeer ongepast vrolijk de pers te woord te staan over het succes van de Toppers concerten terwijl er iemand gewond in het ziekenhuis ligt’ aldus Benno de Leeuw (producent en manager van de Toppers in Concert concerten). Rene Froger en Jeroen van der Boom geven aan in gedachte bij de gewonde vrouw te zijn en steunen hun collega Gerard Joling waar mogelijk.

Het komend weekend staan de Toppers op vrijdag, zaterdag en zondag nog driemaal in een uitverkochte Amsterdam ArenA. Hoe moeilijk ook, we zullen er staan.