Roy Raymonds en Het Party Duo staan 100% achter RADIONL.

Roy Raymonds heeft de boodschap en oproep van Nico Silvius directeur van RADIONL gehoord. Roy Raymonds zijn carrière is 10 jaar geleden begonnen bij RADIONL waar zijn hit single Ik Heb Een Knal Rooie Rubber Boot tot op de dag van vandaag nog veel airplay kent.
“Zonder de steun van RADIONL was ik nooit landelijk bekend geworden” vertelt Roy. En nu hebben zij onze steun hard nodig.

Roy Raymonds heeft voor een FT met Het Party Duo gekozen om een promotie actie te starten. Het Party Duo (bestaande uit Jeffrey Peters en Gerjo Gielen) zijn opkomende feestartiesten die hun sporen al dik verdiend hebben in het feestcircuit. Samen met Roy Raymonds staan ze 100% achter de grootste Nederlandstalige radiozender RADIONL.

RADIONL is al jaren de strijd aan het voeren tegen radiozender 100%NL die graag willen dat RADIONL uit de ether verdwijnt. De gerechtelijke kosten die gemaakt moeten worden om te zorgen dat ze in de ether blijven zijn dan ook toren hoog, Dit bedrag zou RADIONL liefst in  hun programma’s & evenementen investeren. Elke dag genieten de fans van het Nederlandstalige lied van de programma’s en krijgen de vele artiesten die ons land kent airplay die zij verdienen.

Nu hebben Roy Raymonds en Het Party Duo de handen ineen geslagen voor RADIONL en doen hiermee een oproep aan alle luisteraars door middel van Roy Raymonds zijn Hitsingle De Reiger. Ze hebben een andere tekst op De Reiger geschreven dat puur over RADIONL en hun actie zal gaan, daarmee hopen ze dat iedere luisteraar een kleine bijdrage van 2 euro zal doneren en de dank van RADIONL zal groot zijn. Roy Raymonds en Het Party Duo zullen aankomende weken meer acties bekend maken. Roy Raymonds en Het Party Duo hopen op een mooi resultaat en hopen dat RADIONL gewoon door kan gaan met hun geweldige programma’s die zeer gewaardeerd worden door zowel luisteraars als artiesten.