René Shuman & Angel-Eye a.s. zaterdag op NPO2

“De mooiste nummers van René Shuman en Angel-Eye van de afgelopen tien jaar in een prachtige compilatie. Geniet van ‘The Best of René Shuman & Angel-Eye. Zij zingen de mooiste liedjes van de afgelopen tien jaar in een prachtige compilatie. Met de warme opzwepende stem van René Shuman en de vliegensvlugge pianovingers van Angel-Eye kunt u heerlijk genieten van de muziek van Elvis Presley, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en vele anderen. Zij worden bijgestaan door de band, dansers en violen.

Een mooie aanloop naar hun 10e ‘Elvis & More…’-concert, dat dit jaar plaatsvindt in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep.”
Zaterdag 9 mei, 16.10 – 17.00 uur, NPO2, Omroep MAX

10 jaar Elvis & More…
Het jaarlijkse muziekspektakel van René Shuman & Angel-Eye waar de muziek van Elvis Presley wordt gevierd vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. En dat is reden voor een groot feest! Mr. & Mrs. Rock’n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze ‘Elvis & More…’-show is een schot in de roos voor de echte muziekliefhebbers. Een inspirerende muziekshow met vele verrassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor u open gaan. Inmiddels zijn er 6 TV-specials op NPO 2 via Omroep MAX uitgezonden en zijn Shuman & Angel-Eye de meest populaire en bekende act van Nederland in hun genre. Reeds meer dan 100.000 mensen bezochten hun uitverkochte theatershows.
Tickets? Ga snel naar: elvisandmore.com

Elvis & More 2015 vindt plaats in de Van Zantenhal
(IJweg 1415, 2152 NB Nieuw-Vennep, www.vanzantenhal.nl)

De Van Zantenhal is een bekende evenementen- / concertzaal vlakbij Amsterdam. Voor de ‘Elvis & More’-show worden enkel zitplaatsen verkocht.

Bij de Van Zantenhal is er ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid.