Prachtige nieuwe single van Michael Oomen “Alleen Voor Jou”.

Het is lang stil geweest rondom Michael Oomen als je het hebt over uitbrengen van eigen repertoire. In 2010 werd zijn laatste album “Laat me” gepresenteerd. Nu is Michael Oomen terug met de prachtige single “Alleen Voor Jou” geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn.

Michael Oomen is geboren op 14 mei 1972 in Utrecht. Hij is opgegroeid als jongste kind in een gezin van 5 kinderen (3 zusters en 1 broer). Het zingen zat er al vroeg in bij Michael, elk familiefeestje greep hij aan om een paar nummertjes te zingen. Op zijn veertiende deed Michael voor het eerst mee aan een talentenjacht in theater de Slof in Beverwijk. Toch bleef het bij af en toe een nummertje zingen op een familiefeestje.
In maart 2001 werd Michael benaderd door D.F. Showproducties, een bedrijf dat vooral werkt met jonge en beginnende artiesten. In april 2001 had Michael zijn eerste optreden in café het Koetsiertje in Biddinghuizen. Sindsdien is het allemaal erg snel gegaan, met onder andere optredens op het eerste Utrechtse Horeca Gala in het voorprogramma van René Froger en een optreden op het Harten gala in het Muziekcentrum Vredenburg met onder andere Marianne Weber en Wolter Kroes.