Patrick van Rijsewijk luidt de zomer in met nieuwe single

Patrick van Rijsewijk is geboren op 29 september 1989 in Tilburg en vanaf zijn jeugd een passie en dat is muziek. “ Muziek is niet zomaar iets maar muziek moet je voelen”  dat is een van lijfspreuken. Hij is dan ook super trots dat hij regelmatig zijn gevoel op een cd kan plaatsen.  In de afgelopen jaren hebben we met grote regelmaat van Patrick iets mogen horen. Vier singles die allen veelvuldig gedraaid zijn op de diverse radiozenders in Nederland en Vlaanderen.

 

 

Ook via de (muziek) systemen in de horeca komen we regelmatig zijn stemgeluid tegen. Tel daar bij op de vele optredens die Patrick in het land doet.
Kortom de passie van Patrick van Rijsewijk heeft vele volgers en daar komen iedere keer als hij ergens optreedt of een single uitbrengt nieuwe bij. Fans die hem in hun hart sluiten en dat is wat Patrick zeer vrolijk stemt.
Met deze nieuwe single is het uitgesloten dat er geen nieuwe fans bijkomen. Een geweldig bij Mario Veltman opgenomen nummer die vanaf vandaag weer via vele wegen tot de liefhebber zal gaan komen.  Als fysieke single – download – streaming en via aanvragen op de radiozenders waar daar kan vanaf nu het nummer worden aangevraagd.