Otto Roona laat de Zon schijnen met nieuwe single

Met Zonneschijn komt Otto Roona met een nieuwe single opgenomen in de studio van Terry West en geschreven door Jeroen Dirksen. Een gouden combi zo blijkt want deze zomerse single knalt en zal menig muzikale hart doen stralen. ‘ Het was de bedoeling dat het nummer half mei zou gaan verschijnen maar door een nog onbekende reden is het nummer al bij een aantal radiozenders binnengekomen.

 

En ja dan heeft ontkennen geen zin meer en probeer je zo snel mogelijk de single via de diverse kanalen het land in te krijgen. Met de hulp van CD Hamster zal de single vanaf volgende week fysiek in de handel verkrijgbaar zijn en nu al is Zonneschijn te downloaden via de portals en te beluisteren via de streaming” aldus de Rodenaar.
Vanaf volgende week zal ook de clip online komen en te zien zijn via de diverse (clip) zenders.