Ode aan “The Voice” Frank Sinatra, door Leonie Meijer met het Metropole Orkest

Verschillende grote sterren gaan Frank Sinatra eren. Van 10 tot en met 13 december, de periode waarin het honderd jaar geleden is dat Frank Sinatra werd geboren, wordt er in vier Nederlandse theater een groots theaterconcert georganiseerd om ‘The Voice’ , zoals Sinatra ook werd genoemd, op fenomenale manier te herdenken.

 

 

 

Hadewych Minis, Greetje Kauffeld, Moke-zanger Felix Maginn, Jon van Eerd, Tania Kross, Ruben Hein, The Voice-finaliste Leonie Meijer en de Canadese jazzzanger Matt Dusk staan deze avonden met het internationaal bekroonde Metropole Orkest op de planken. De theaterconcerten vinden plaats in Apeldoorn (10 december), Ede (11 december), Amsterdam (12 december) en op 13 december in Venlo.

Frank Sinatra overleed op 14 mei 1998. Tijdens zijn leven groeide hij uit tot de beste populaire zanger, was hij de meest gefotografeerde persoon en beschouwen velen hem nog steeds als het icoon van de twintigste eeuw.  Toegangskaarten voor de concerten zijn nu te koop via Eventim. Meer informatie over de kaartverkoop en de toegangsprijzen kan men vinden op www.eventim.nl, www.thevoice100.nl en www.mo.nl