Nieuwe single voor Michael Pigge

Een nummer waar je gewoon weer lekker vrolijk van wordt , is de nieuwe single van Michael Pigge. De sympathieke  zanger uit Almelo timmert flink aan de weg, want zijn vorige singles werden goed ontvangen bij de vele radiostations, o.a RTV Oost. De nieuwe single was een wens van Michael zelf om op te nemen en hij vroeg Gerto Heupink om een Nederlands tekst op een bekende bestaande melodie. Het kreeg de titel “ik wil met jou de nacht beleven”mee en ook Gerto Heupink verzorgde de productie en arrangementen.

Na “ik mis je zo”is dit de tweede single dat wordt uitgebracht op het L & G label. Ben je nieuwsgierig , dan kun je samen met Michael en vele collega’s de presentatie meebeleven op zaterdag  6 juni in cafe Memory te Almelo aanvang 19.30.

 

 

 

 

 

.