Nieuwe single Quido “Waarom nou niet”

Quido Urgert, geboren op 20 april 1991 in Den Haag, kreeg bijna direct na zijn geboorte al de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven. Van het meezingen met de cassettebandjes tot aan het mee gaan naar de studio. Aja van de Graaf was de leermeester van Quido. 

 

Helaas overleed zijn opa vlak voordat Quido zijn carrière startte.  Zijn 1e single “Pluk de dag” kwam uit onder grote belangstelling in Scheveningen. Dat smaakte naar meer en dus is Quido gaan werken aan zijn repertoire. Hij deed veel voorprogramma’s bij grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Wolter Kroes en nog vele anderen.

In mei 2012 bracht Quido zijn album “Zo Alleen” uit waar o.a. “Laat ze maar praten” en ook een duet met Wesley Ponsen opstaat “Jij bent het leven voor mij”. Eind 2012 kwam de single “Als jij niet kiezen kan”. In  2014 de single “Alles wat ik doe” . In  febr. 2015 bracht Quido de single  “Voorbij zijn de dagen” uit.

Nu is er een nieuwe single “Waarom nou niet” geschreven door Tony Neef  en Peter van Kesteren. Een zomers liedje met de herkenbare Quido klank.

Productie Peter van Kesteren
Studio La Hay Sound productions Zoetermeer

Info www.quido-online.nl
Clip: www.kaska.nl
RTV promotie: Nel van Olm 0622949762