Nieuwe single Monique Schellekens

Nadat de 26-jarige Monique Schellekens onlangs in zee is gegaan met JC-Records/JC-Event, is de release van haar nieuwe single ‘Wijs mij de weg naar jouw hart’ het eerste wapenfeit van deze nieuwe samenwerking. De Eindhovense zangeres werkt al sinds haar jeugdjaren aan de scholing en training van haar stem. Niet voor niets dus dat zij bij vele talentenjachten waaraan zij deelneemt, beslag weet te leggen op de overwinning. Zo kwam haar in 2012 verschenen debuutsingle ‘Als je bij me bent’ voort uit één van die zeges.

Op het label JC-Records is nu haar nieuwe single ‘Wijs mij de weg naar jouw hart’ verschenen. 24 mei a.s. wordt de single officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke releaseparty in ‘Ons Café’ te Valkenwaard met gastoptredens van o.a. Frank van Etten, Thom Coppens, Jessica Malfait en vele anderen. Kees Tel schreef en produceerde de single over een schijnbaar onbereikbare liefde. Het is een feestelijke meezinger die bol staat van de gezelligheid. “Modern volks met accordeon en een trance tintje eraan”, aldus Monique. Samen met Jolanda Clement, die de plug en promotie van deze single voor haar rekening neemt, gaat de zangeres op jacht haar muzikale dromen verder te ontwikkelen. De single ‘Wijs mij de weg naar jouw hart’ is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en de betere platenzaak.