Nieuwe single Guus Meeuwis

Het liedje is geschreven door niemand minder dan Kenny B van de hit Parijs, die verguld is dat Guus het uitbrengt: “Ik had het niet durven dromen, maar het gaat echt gebeuren. Een half jaar geleden hebben we een demo van Jij Bent De Liefde aan Guus laten horen en hij was gelijk enthousiast. Ik vond het super dope dat hij hiermee de studio in wilde gaan. En nu heeft hij besloten dat het zijn nieuwe single wordt. Ik vind het een grote eer!”

Dat het enthousiasme wederzijds is blijkt uit de woorden van Guus: “Het komt niet vaak voor dat er iets op je pad komt waarvan je meteen denkt: hier kan ik iets mee. We gingen ermee aan de slag en rond januari had ik een versie waarvan ik dacht: wauw. Wat Kenny schrijft is zo eerlijk. Dat is wat me meteen pakte. Het is gewoon een fantastisch liedje en Kenny is te gek.” Het moge duidelijk zijn, Guus is groot fan van Kenny B! Zo groot zelfs dat hij hem heeft uitgenodigd om in juni zijn gastartiest te zijn tijdens de Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion.

Vanaf vandaag is Jij Bent De Liefde beschikbaar via iTunes, Spotify en YouTube.

Extra kaarten Groots met een zachte G!

De voorbereidingen voor de jubileumeditie van de Groots met een zachte G concerten zijn alweer in volle gang. De tekeningen voor het podium zijn klaar, de setlijst is zo goed als af en de muzikale gasten zijn gekozen. Wie dat zijn? “Miss Montreal en Kenny B gaan het stadion opwarmen voordat wij zelf het podium op gaan. De andere muzikale gasten bewaar ik als verrassing, maar ik kan wel vertellen dat ik waanzinnig trots ben dat we deze artiesten hebben kunnen strikken. Een feest voor het publiek maar zeker ook voor mij! Ze vormen de kers op de jubileum taart.”, aldus Guus.