Nieuwe single Gerard Palts “Julietta”

Gerard Palts uit Apeldoorn werd in 2013 ineens “beroemd” met zijn single “De jongen van de handel” doordat Roy Donders het in het gelijknamige TV programma bestempelde als zijn “lijflied”. Gerard, die het nummer al in 2010 uitbracht,  had hier pardoes een hitje mee. Hij komt uit een muzikaal gezin en groeide op met Nederlandstalige muziek en accordeon muziek van zijn vader en opa. Gerard besloot onlangs in zee te gaan met het jonge en ambitieuze platenlabel D-River Music.

Hier zal zijn gloednieuwe single “Julietta” worden uitgebracht. Het nummer is geschreven door Bram Koning terwijl Manfred Jongenelis tekende voor de productie.   Bij het nummer is een videoclip geschoten door Kaska Producties, waar Gerard al eerder mee samenwerkte.

 

Label D-River Music
Componist Bram Koning
Productie Manfred Jongenelis

RTV Promotie Nel van Olm 0622949762