NIEUWE SINGLE ÉN NIEUW ALBUM VOOR A3AAN DROST

Het Nederlandstalige lied leeft! Vele talenten komen nu naar voren als nieuwe generatie volkszangers, maar ook artiesten die al wat langer meedraaien krijgen een al grotere fan gemeenschap! Zo ook A3aan Drost! Hij timmert al enige jaren aan de weg en heeft naast talloze singles (waaronder ook hele leuke hits zoals: Hallo Sneeuwwitje, Een huis op de wolken, Anita ’t is over) in 2012 zijn debuutalbum uitgebracht.

Al enige jaren werkt A3aan samen met topproducer Martin Sterken die hem de laatste jaren begeleid heeft naar een hoger plan met als resultaat de laatste hitsingle “Anita ’t is over”.

In heel Nederland en België is deze single veelvuldig gedraaid en nu komt er dan ook eindelijk het passende cd-album getiteld “Dit is wat ik wil!”. een album met 12 titels die recht uit het hart worden gezongen. Van dit album verschijnt het zomerse reggae-achtige “Kleur Aan De Wereld” op single. Een prachtige videoclip ondersteunt deze release.
(www.a3aandrost.nl)