NIEUWE SINGLE BRENDIE OPENT VELE HARTEN !

Zijn publiek vermaken en zingen, twee grote liefdes van de uit Zwolle afkomstige Brendie. Inmiddels heeft de zanger al aardig wat liedjes op zijn naam weten te zetten waarmee hij bij zijn publiek altijd een goed humeur achterlaat zodra zijn optreden erop zit. “Als zanger en entertainer heb ik al veel ervaringen in het vermaken van mensen en iedereen weet mij wel weer te vinden om de boel ergens flink op de kop te komen zetten”, aldus de 45-jarige Brendie Oosterbroek. 

 

‘Overal heb ik de kriebels’, ‘Naar Rio’, ‘Mijn engel’, ‘So happy’, ‘Drommelse jongen’, ‘Rond midder-nacht’ en zijn vorig jaar verschenen single ‘Vanavond lig jij in mijn armen’ zijn eigen liedjes waarmee de zanger het land in trekt.

Al op zeer jeudige leeftijd ontdekt Brendie zijn passie voor muziek. Het begint allemaal met de trompetspelen maar vanaf 2005 richt hij zich helemaal op het zingen en duikt hij regelmatig de studio in om eigen nummers op te nemen. Zijn vorige single ‘Vanavond lig jij in mijn armen’, verschenen afgelopen september en gemaakt op de klanken van ‘Working my way back to you babe’ van The Spinners, trok menig feest los de afgelopen periode. En ook voor de opnames van zijn nieuwe single ‘Open maar je hart’ nam Brendie weer plaats achter de microfoon van Studio Martin Sterken. Deze componist, producent en tekstschrijver met vele hits achter zijn naam, schreef de Nederlandse tekst op een onvervalste evergreen van Love Affair. Een grote hit uit de zestiger jaren die iedere muziekliefhebber wel kent. Kortom, ‘Open maar je hart’, de nieuwe single van Brendie is een feest der herkenning met een hoog gezelligheidsgehalte dat nu is uitgebracht op het label MAP-Records.