Nieuwe single “Als geluk naar je lacht” van Rebecca Kleyn

Vijf jaar geleden bracht Rebecca Kleyn samen met tekstschrijver en zanger Henny Thijssen “Nu wil ik Leven” uit. Deze scoorde voor een debuutsingle hoge ogen en kwam in de landelijke top 30 terecht. Daarna is het even een tijdje stil geweest. Rebecca zocht een weg om een bepaalde koers te varen in de muziek die bij haar past, om vervolgens eind 2014 toch weer terug te komen op het oude nest, bij Henny Thijssen en in samenwerking met Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch.

 

De handen ineen geslagen, kwamen Henny en Rebecca tot haar nieuwe single: “als geluk naar je lacht”. Verwijzend naar de liefde, alle vormen van liefde en hoe mooi en intens dat is, samengepakt in een hele mooie vrolijke, zomerse sound.  “Als geluk naar je lacht” is voor Rebecca en Henny Thijssen een trotse en waardige opvolger van “Nu wil ik leven.”

De CD single ‘Als geluk naar je lacht’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.