Nieuwe CD Tessa Boomkamp

Zangeres, drumster & gitarist Tessa Boomkamp groeide op in Twente. Tijdens haar studie zingt ze in bekende regionale bands als Fasten Your Seatbelts en PPM. Na haar studie begon ze haar muzikale carrière als gitarist bij Marlayne. Vanaf begin jaren 2000 zong en speelde ze in de begeleidingsband van Marco Borsato.  Maar ook trad ze op met onder anderen Girls Wanna Have Fun, Normaal, Sita, Ten Sharp en Time Bandits. Tessa vervangt in 2003 drummer Fokke de Jong van Normaal die bij de De Kast is gaat spelen.

 

 

In 2005 presenteert Tessa Boomkamp haar soloplaat met de titel ‘Alone’. Samen met Astrid Akse en Phaedra Kwant vormt ze in 2008 de close harmony-groep McChicks. Vanaf 2013 maakt zij onderdeel uit van de Edwin Evers Band.

Nu is het nieuwe album van (de in Amsterdam wonende) Tessa uit, genaamd ‘Shot’.
Met mmv: Michel van Schie, Edwin Evers, Bert Meulendijk, Eric Van de Bovenkamp, Jeroen Rietbergen, Phaedra Kwant, Astrid Akse, Rik Mol, Allard Buwalda, Eelco Oudolf, Jel Jongen, Serge Plume, Ferry van Leeuwen, Merlijn Verboom, Ivar Vermeulen, Edwin de Groot, Martijn van Waveren en Floortje Vriezema.

 

De Sterrenparade.

 

 

 

 

 

.