Nieuw album Leen Zijlmans

Met meer dan 60.000 views, heel veel airplay op de radiostations door heel ons land en de vele positieve reacties op zowel de vertederende videoclip als het liedje zelf, mag gerust vastgesteld worden dat de single ‘Daar zijn opa’s voor’ van Leen Zijlmans vorig jaar, een regelrecht succes was, en feitelijk nog steeds is! Met zijn even bijzondere als unieke stemgeluid heeft Leen al velen muzikale harten gestolen.

 

Naast zijn o zo herkenbare, authentieke en formidabele sound staat Leen natuurlijk ook bekend om zijn performance, zijn hoedje, het baardje en zijn enorme gedrevenheid om elk woord uit een tekst goed te raken.  Dit alles maakt Leen Zijlmans,  tot een uitstekend vocalist en entertainer. Sinds het jaar 2000 brengt de in 1956 in Raamsdonksveer geboren zanger albums op de markt. ‘Moments to remember’, ‘Ik kan niet zeggen wat ik voel’, ‘Leen komt naar je toe’, ‘Pluk de dag’ en ‘Blijf wie je bent’, zij hebben allen dat zo kenmerkende muzikale Zijlmans-karakter en worden ook anno 2015 nog volop verkocht.

Na het grote succes van ‘Daar zijn opa’s voor’, op HollandseHitsForum.nl eind vorig jaar nog uitgeroepen tot ~Meest Bijzondere Song 2014~ is het tijd voor een nieuw album. “Het is weer een echte ‘Leen-productie’ geworden”, zo verteld de zanger. “Heel breed samengesteld met hele uiteenlopende teksten en thema’s. Daarnaast muzikaal lekker gevarieerd; van walsjes tot foxtrotten, uptempo’s maar ook echte gevoelsliedjes”, aldus Leen die te boek staat als hoge tenor. “Samen met Manfred Jongenelis hebben we de lat héél hoog gelegd. Alle instrumenten zijn live ingespeeld, van accordeon, strijkers tot aan de blazers. Kortom we zijn gegaan voor de échte Leen-sound zoals de mensen die van mij gewend zijn”, zo laat Leen weten die ondertussen al 45 jaar zijn publiek vermaakt met liedjes die allemaal wel iets vertellen. Later dit jaar gaat ‘Brabantse Leen’ dan ook zijn jubileum vieren.

Op 31 mei a.s. zal in Boelaars Zalencentrum te Raamsdonksveer de eerste van in totaal vijf presentaties gaan plaatsvinden. Tijdens deze feestelijke releaseparty zal Leen zijn publiek o.a. trakteren op prachtige liedjes van zijn fonkelnieuwe album dat zal worden uitgebracht op het label JC-Records. Daarnaast zijn er tijdens de presentatie diverse gastoptredens te verwachten van o.a. Django Wagner, Sieneke en Manfred Jongenelis. Boelaars Zalencentrum  aan de Keizersdijk in Raamsdonksveer opent vanaf 14:00 haar deuren. Tickets voor de releaseparty kosten aan de deur € 17,50 en zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor € 15,-. Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze presentatie bij te wonen, binnenkort worden de overige data en locaties bekendgemaakt.

Voorverkoop adresssen:
JC Event / JC Records ,Raadhuisstraat 3  – Waspik
Tel: 0416-313660 / 06-12963738, info@jcevent.nl

Boelaars  Zalencentrum , Keizersdijk 48, Raamsdonksveer,
Tel: 0162-512406, info@boelaarszalencentrum.nl

Garage- en benzinestation M. Kuijpers, Parklaan 3, Raamsdonksveer