Nedra brengt debuutsingle uit na buitenlandse nummer één hit

In Suriname wist hij al de harten van jong en oud te veroveren en scoorde Nedra, een van Nederlands meest veelzijdige opkomende artiesten, een dikke nummer 1 hit. Op woensdag 20 mei as. presenteert hij zijn langverwachte debuutsingle ‘Kom op en doe het’ nu ook officieel aan het Nederlandse publiek. Nedra is dan wel een opkomende artiest, maar heeft inmiddels een flinke muzikale carrière achter de rug.

 

Hij debuteerde als tienjarig jongetje in de volwassen reggaeband van vrienden van zijn vader en tourde 3 jaar lang met hen door het Noorden van Nederland. De straat, cafés, kleine en grotere podia reisde Nedra door de jaren heen af als een echte troubadour. Hij liet zich voeden door een ware diversiteit aan muziekstijlen en culturen en ontwikkelde zich tot een allround artiest met zijn eigen ‘feel good’ sound.

Het grote Nederlandse publiek leerde Nedra vorig jaar kennen na zijn onuitwisbare optreden tijdens Holland Got Talent. Zijn performance sloeg in als een bom, met diep respect vanuit de juryleden en vele lovende reacties op de sociale media als gevolg. Al tijdens dit optreden zong hij ‘Kom op en doe het’ live op tv en nu is Nedra er klaar voor om het nummer ook als single uit te brengen. ‘Kom op en doe het’ is geschreven door Ron Stern, goede vriend en een van de vaste leden van Nedra’s muzikale team. Samen met producers Xerxes Bakker en co-producer Joshua Serrau is de single inmiddels opgenomen en klaar voor de release.
De powerballade ‘Kom op en doe het’ kan nu al gekwalificeerd worden als een potentiële hit met een tijdloos karakter en duidelijke gospel- en popinvloeden. In combinatie met het oorstrelende stemgeluid van Nedra en de simpele maar aansprekende tekst belooft Nedra voor een groot publiek toegankelijk te zijn. Met ‘Kom op en doe het’ probeert Nedra zijn luisteraars te prikkelen om een positieve draai te geven aan moeilijke momenten in het leven.
De video is inmiddels al te zien op youtube, maar de officiële single is vanaf woensdag 20 mei als gedrukt exemplaar verkrijgbaar. Dus kijk uit naar een vernieuwend geluid van Nederlandse bodem.

 

 

.