Nederland klaar voor nieuwe boyband!!!

Stad en Land bestaat uit vier jonge talenten: Anno van Wanrooij, Allan Hoekman, James Stefano en Dennis Baars. Stuk voor stuk steengoede zangers die zijn ontdekt bij ‘The Voice’, bij ‘Bloed, Zweet & Tranen’ of die als individuele zangers al enige successen hebben geboekt. Edwin van Hoevelaak (producer van o.a. Nick & Simon, Jeroen van de Boom, Wolter Kroes) en Chris Hof (singer/songwriter voor o.a. Alain Clark, Bastiaan Ragas) zijn samen gaan schrijven en produceren voor de groep.

 

Nieuw en uniek repertoire. Vrolijke volkspop liedjes met een meerstemmige vocale invulling. Stad en Land heeft alles in huis om van elk optreden een feestje te bouwen. Waar ze ook zijn. Gezellig en lekker Hollands. Lekker om naar te luisteren, lekker om naar te kijken… maar vooral ook lekker om mee te zingen.

Dino Music luidt op 8 mei de lente in met “Kom Maar Op” van Stad en Land. Kijk naar de officiële video preview van Stad en Land ‘Kom Maar Op’ ;