Martien Wagner – Ik denk aan jou

Waar Martien binnenkomt, swingt het! Martien is een bescheiden, ingetogen man, maar eenmaal op het podium is daar niets meer van te merken. Dan gaat het dak eraf! Maar wie denkt dat hij de mensen alleen op de bühne kan vermaken heeft het mis. Vele artiesten hebben een beroep op hem gedaan om van hun nummer een hit te maken. Wat vele mensen niet weten, is dat Martien een zeer bevlogen violist is. Hij is dan ook te horen op singles en albums van onder andere: Grad Damen, John West, Stanley Hazes en Bouke.

 

Onlangs heeft hij voor de nieuwste hit, ‘Ik hou nog steeds van jou’, van zijn neef Django Wagner, de viool ingespeeld en heeft hij ook de koortjes voor deze single ingezongen.

Al op jonge leeftijd was Martien zeer geïnteresseerd in muziek, zowel in zang als viool en gitaar. Dit kan ook niet anders als je opgroeit in een zeer muzikale zigeunerfamilie. Geïnspireerd door Elvis, Frank Sinatra, Tom Jones en Dean Martin was zijn repertoire vooral Engelstalig. Maar na verloop van tijd is Martien gedeeltelijk overgestapt op Nederlandstalig en dit niet zonder succes! Naast zingen is Martien een zeer geliefde violist, het begon met een orkest dat was samengesteld uit zijn oom en zijn twee broers. Later speelde hij in de Paulus Schäfer Gypsy Band, deze haalde zelfs internationale bekendheid. Met deze ervaringen kan Martien zich met recht een topmuzikant noemen, een gedreven artiest die de mensen op de dansvloer brengt.

Op donderdag 28 mei presenteert Martien Wagner zijn nieuwe single ‘Ik denk aan jou’ in Zaal Adelaars in Helmond. Tijdens deze avond zullen er ook verschillende optredens zijn van zijn muzikale vrienden, namelijk Django Wagner, Johnny Rosenberg, Sani van Mullem, Davy Bindervoet, Johan Roode, Liesbeth Raaymakers, Tony van Boxtel, Rudy Wagner, Ricardo Wagner, Mike Dufour en Pierre van Dam.

 

 

 

.