Marga Bult gaat scheiden, lees haar eigen verhaal…

Marga Bult is in Wenen aan t werk en de pers draait in Nederland op volle toeren. Er is zeer droevig nieuws over het huwelijk van Marga Bult en haar Jan, maar het klopt wel zegt Marga. “ De lange tijd dat Jan en ik hoopten, eraan werkten, dat WE het samen zouden redden, heeft uiteindelijk geen positieve uitslag voortgebracht. Wij blijven als ouders, vrienden en zakelijke partners aan elkaar verbonden dat mag duidelijk zijn.

 

Jan is een man waar ik altijd van zal blijven houden, maar samen is nu alleen. Het echte loslaten begint nu pas, die hartenpijn is donders moeilijk. Ik hoop op jullie aller begrip en dank voor de opbeurende reacties, die ik kreeg, namens ons allen. Hopelijk geeft de pers ons voorlopig ook wat rust om t allemaal te verwerken. Wij gaven juist ‘eenmalig’ aan STORY het genoemde interview om voor ons gezin en mijn familie, eindelijk wat meer rust te creëren…..

De Sterrenparade wenst ieder sterkte.