Marco reikt Marco nieuwe cd uit.

Er werd de afgelopen weken hard aan gewerkt en het resultaat mag je wederom top noemen. De nieuwe single van Marco Schouten. In de studio van René Karst werd een 2015 versie opgenomen van “Je hebt Mammie’s ogen”. Afgelopen zaterdag werd onder het toeziend oog van meer dan 1500 mensen de cd officieel ten doop gehouden.

 

Marco de Hollander (volgende week verschijnt zijn nieuwe single) overhandigde naam genoot Marco Schouten  het eerste exemplaar onder luid applaus van het publiek waarna Marco het nummer voor het eerst live ten gehore bracht. “Een geweldige single”- “Samenwerking René Karst en Marco Schouten werpt vruchten af”  zijn slechts twee van de vele  reacties vanuit het publiek. Vanaf vandaag is de single te koop via de reguliere verkooppunten – te downloaden via de officiële download portals – te horen via de diverse streaming sites en natuurlijk aan te vragen via je favoriete radiozender ( -programma). Naast te horen ook te zien via de diverse (clip) zenders.

(fotocredit B. Hennink)