Kensington naar Hengevelde

Naast Jett Rebel, Typhoon en Mr. Polska heeft Hengevelde 2015 ook Kensington weten te strikken. Op zaterdagavond 13 juni staat de populaire rockband samen met Typhoon en de Memphis Maniacs op het podium. Hiermee is het programma van de twee feestweekenden in Hengevelde grotendeels rond. Jett Rebel en Mr. Polska spelen op zaterdag 20 juni, in het tweede weekend. De organisatie is trots op de grote namen die ze dit jaar kunnen presenteren.

 

“We willen ons publiek dan ook graag echt iets bieden”, zegt medeorganisator Kasper Put. “We hebben al jaren een feest met een fantastische sfeer en aankleding, daar horen ook artiesten van formaat bij. Op dit moment is Kensington natuurlijk de top in Nederland.”
Kensington
De van oorsprong Utrechtse band is zo langzamerhand inderdaad een begrip. Ze speelden uitverkochte clubtours, stonden op alle grote festivals en wonnen diverse popprijzen, waaronder dit jaar (alweer) een 3fm Award. Ook in de rest van Europa neemt de populariteit snel toe. Kensington toert dit jaar onder andere in Duitsland, België, Polen, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije.  Eind 2015 staan ze maar liefst twee keer in een nu al uitverkocht Ziggo Dome.
Met Kensington, Typhoon en de Memphis Maniacs is de eerste zaterdag in Hengevelde zeker een avond voor de muziekliefhebbers. Ook in het tweede feestweekend in Hengevelde staat er met o.a. Mr. Polska, Jett Rebel en The Partysquad weer een aantal topartiesten op het programma. Zondagmiddag 21 juni is er volop straattheater, muziek en ander vermaak voor jong en oud in Hengevelde. Het feest in Hengevelde wordt afgesloten met Gerard Ekdom en de Coronas.
Kaarten voor Kensington, Typhoon en de Memphis Maniacs kosten in de voorverkoop slechts € 10,- en zijn te bestellen via www.hengevelde.nl. Hier is ook het volledige programma te vinden.