Jubileum en nieuwe single voor Rob van Daal

Ter gelegenheid van zijn 25-jarige artiestenjubileum komt rasentertainer Rob van Daal met de geweldige nieuwe single “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld”. Hiermee brengt Rob van Daal een geheel eigen wijze van deze André Hazes klassieker. “Voor velen is het Hazes repertoire heilig, en het is altijd gevaarlijk om zo’n klassieker nieuw leven in te blazen.

 

 

Ik heb echter in mijn leven genoeg ups en downs meegemaakt, zowel zakelijk als privé, dat ik van mening ben dat ik dit liedje mag zingen en het geloofwaardig op mijn eigen manier breng. Ik sta hier helemaal achter.” aldus een trotse Rob van Daal over zijn nieuwe single.
Voor Rob luidt “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld” een nieuwe fase van zijn carrière in. In D.E.A. Produkties heeft Rob een nieuw platenlabel, boekingskantoor en management team gevonden die volledig in Rob van Daal geloven. “Het is verfrissend om met een nieuw jong team te werken en het stimuleert me enorm om er ook de volgende 25 jaar weer flink tegenaan te gaan” weet de immer enthousiaste Rob te melden. De RTV promotie blijft in handen van Casper Janssen Music Promotion en voor de productie van “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld” tekende topproducer Manfred Jongenelis. De videoclip van “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld” is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en insiders voorspellen dat Rob hiermee zijn volgende hit te pakken heeft, welke de komende maanden volop op radio, TV en op feesten en partijen in het land te horen zal zijn. Meer info: www.robvandaal.nl