John de Bever presenteert zijn nieuwe theaterprogramma; John de Bever Live In Concert 2016

Na het overweldigend succes van zijn ‘Moederdag Concert’ is John de Bever op 24 april opnieuw te zien en te horen in het Theater aan de Parade in Den Bosch! Begeleid door zijn 12-koppige live band brengt de volkszanger een ruim twee uur durende ode aan het Nederlandse Levenslied. Met onder andere de Koningin van het Levenslied ‘Marianne Weber’ én Sieneke als special guests aan zijn zijde, brengt de populaire charmezanger, naast zijn eigen repertoire, de grootste Nederlandstalige hits ten gehore.

 

Het zal de liefhebbers van dit uitermate populaire genre ook aan niets ontbreken. Zing en dans dus mee met John de Bever en zijn surprisegasten in een theater dat voor dit unieke concert wordt omgetoverd tot bijzonder feestpaleis!
Wilt ook u genieten van de sfeer van het theater, de gezelligheid van een oer-Hollands café én een dag beleven om nooit meer te vergeten? Dan mag u dit (meezing)concert beslist niet missen!
Tickets voor het John de Bever Levenslied (meezing) Concert zijn vanaf nu verkrijgbaar.