Jelle B komt met een duet “Mij ben je nu kwijt”

Na de zeer succesvolle singles “De Pionier”, “Mooi”, “Annabella” en “Simpel”  verrast Jelle B  het publiek dit keer met een gevoelige, prachtig gezongen ballade. Jelle B komt uit met  een duet.  Samen met de jonge zangeres Esther Postma  is het nummer “Mij ben je nu kwijt” opgenomen.  Het is een bewerking van Ozark Henry’s  “I’m your sacrifice”. Esther verzorgt regelmatig het koorwerk in de studio van producer  Nico Outhuyse.

 

Zij was gevraagd om het lied in te zingen om te kijken hoe dit zou klinken.  Jelle B was bij het horen van het prachtige zangwerk van Esther zo enthousiast, dat er werd besloten om dit lied als single uit te brengen. De Nederlandse tekst is geschreven door  Nico Outhuyse (de Kast) die ook tekende voor de algehele productie van de single. Jelmer van Delft is verantwoordelijk voor de prachtige video – clip, die binnenkort online komt.

Label Berk music
Productie Nico Outhuyse (de Kast)
RTV Promotie Nel van Olm

 

 

 

 

.