“Je doet me goed” nieuwe single en clip Gabriello

De Vlaamse zanger Gabriello die in Nederland al veel hits op zijn naam heeft staan o.a. “Que Sera” “Waterkant” en “Vurige tongen” lanceert zijn nieuwe single en videoclip. Het nummer draagt de titel “Je doet me goed.” Gabriello schreef samen met Julie Van Bouwel de tekst. Jean-Pierre Daghelet componeerde de muziek. De productie was in handen van Bert Embrechts. De track die afkomstig is van het album “Zwart-Wit” is opgenomen in de Ace Studio in Aartselaar waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O’Connor en The Scene vandaan komen.

 

De track is geheel opgenomen met live muzikanten. Bij het nummer is ook een prachtige clip gemaakt. Clipmaker Sammy Bruggeman maakte de animaties voor de clip in “Second Life” dit maakt de clip speciaal.  “Ik ben heel erg trots op de single en de clip. Dank aan iedereen die hier aan heeft meegewerkt. Ik hoop natuurlijk dat de plaat vaak op de radiozenders in Nederland en Vlaanderen langs zal komen  en het zou leuk zijn als de single de hitlijsten zal halen.” Aldus Gabriello.

“Je doet me goed” is uitgebracht door GP Records en zal binnenkort te downloaden zijn via Itunes. De clip is binnenkort te bewonderen bij de bekende clipzenders en natuurlijk via YouTube.