Jannes, de koning van de piraten heeft een nieuwe vinyl-single!

Door de vele vragen uit de piratenwereld, die weer volop op vinyl draaien, heeft Jannes i.s.m. de CD Hal Ruinen besloten om de 2 laatste singles van zijn nieuwe CD Album “Zoals ik ben” uit te brengen op een vinyl single. Als A-kant is gekozen voor zijn nieuwste single “O m’n liefste” en op de B-kant staat “Eens” wat inmiddels al uitgegroeid is tot een van de grote Jannes hits. De etherpiraten zijn toch de mensen, die Jannes een podium hebben gegeven en natuurlijk nog steeds geven en welke Jannes een warm hart toedraagt.

 

Deze vinyl single is vanaf nu gelimiteerd en exclusief verkrijgbaar bij www.jannesfanshop.nl , www.cdhal.nl , www.tvoranjeshop.nl  en in de winkel  in Ruinen en tevens uniek genummerd! Een echte must-have voor de Jannes fan.
Wees er snel bij, want OP=OP