Jan Smit krijgt eigen ster in Plopsaland

Op woensdag 3 juni zal Jan Smit te gast zijn in Plopsaland De Panne voor de onthulling van zijn eigen ster op de inmiddels beroemde Story Walk of Fame. Jan zorgt voor een primeur, want hij is de allereerste Nederlandse man die deze eer te beurt valt. Met de ster wordt de populariteit van Jan Smit in Vlaanderen nog eens extra geaccentueerd.

 

 

Aansluitend op de feestelijke inhuldiging, zal Jan ook te gast zijn in de opnames van De Vlaamse Top 10 van Ment TV, waar hij – samen met Lindsay – de succesvolle duetsingle ‘Duizend en één nacht’ zal brengen.

Sinds vorig jaar heeft Plopsaland De Panne er met de Story Walk of Fame een extra attractie bijgekregen voor het publiek.

Steve Van den Kerkhof, de CEO van Plopsaland : “We merken dat heel wat mensen bij een bezoek aan ons park ook de tijd nemen om de Walk of Fame te bezoeken. Heel wat mensen maken foto’s van Will Tura, Samson & Gert, de cast van FC De Kampioenen, Niels Destadsbader en de K3’tjes, die allemaal in stervorm zijn terug te vinden in ons park. Vanaf woensdag 3 juni voegen we aan dat mooie lijstje ook de naam toe van Jan Smit. Hij is de allereerste mannelijke Nederlander die deze eer te beurt valt en die z’n eigen ster zal krijgen in ons park. Al sinds het begin van z’n carrière, is Jan zowel in Nederland als in Vlaanderen muzikaal actief en succesvol. Jan is heel veelzijdig als zanger, entertainer, presentator en songwriter en geniet algehele bekendheid in de lage landen”.

Uiteraard is Jan Smit zelf ook erg blij met zijn ster: “Als allereerste mannelijke Nederlandse zanger zo’n ster krijgen, uitgerekend in Vlaanderen, dat doet mij uiteraard heel veel plezier. Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa een ster heeft nabij het Plopsa Theater. Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken”.

De fans en het publiek kunnen er op woensdag 3 juni ook bij zijn, wanneer Jan Smit in de late namiddag zijn ster zal onthullen in het park. Aansluitend zal Jan – samen met Lindsay – ook te gast zijn voor de opnames van De Vlaamse Top 10 van Ment TV die eveneens en aansluitend in het park plaatsvinden. Samen brengen ze hun succesvolle duet ‘Duizend en één nacht’, dat sinds vorige week digitaal te koop is via iTunes.

BRON ; ashton-reports.be

 

 

.