Jan Dulles voelt zich goed als boegbeeld voor reclamecampagne Bodycheck

Een kersverse veertiger met een druk en vol leven dat bestaat uit optredens, voorbereiden van een nieuw album dat gepland staat voor november en de voorbereiding voor alweer de 7e theatertour die op stapel staat. Maar Jan Dulles voelt zich goed. Heel goed zelfs. En dat werd ook bevestigd door de Bodycheck die hij onlangs heeft laten doen. Dulles reageert: ‘klopt, ik had trouwens geen klachten, maar het geeft toch een machtig gevoel als je te horen krijgt dat je zo gezond bent als een vis. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor m’n familie, vrienden en de band. Ik ben, nu ik geen dertiger meer ben, toch bewuster bezig met mijn gezondheid. Dat moet ook wel, anders houden we dit niet nog jarenlang vol. De andere JS gaan dus binnenkort ook’, lacht Dulles.

I feel good op zes radiozenders

Vanaf 14 mei gaat de Bodycheck met onder andere een radiocampagne live. Het nummer ‘I feel good’ van James Brown is door Jan Dulles, zanger van de 3JS, opnieuw ingezongen en vormt het hart van de campagne. De radiocommercials worden uitgezonden op o.a.. Slam FM, Sublime, Radio 538 en Radio 10. Later in het jaar staan ook televisiecommercials met Jan Dulles als boegbeeld op de agenda.

Meer weten over de Bodycheck? Ga naar mijnbodycheck.nl