‘Het wordt vast een mooie zomer’ nieuwe single Frank Verkooyen

Frank Verkooyen tekent op dit moment voor vele Nederlandstalige producties vanuit ‘The Boom Music’ in Breda. Jaarlijks brengt hij zelf ook een aantal singles uit: ‘Jou nog om me heen’, ‘Voor elke traan’ en zeker ook zijn laatste ‘Als ik jou weer zie’, zijn inmiddels goed ingeburgerd bij de radio en doen het ook uitstekend in zalen, kroegen en op pleinfeesten. De samenwerking die Frank Verkooyen afgelopen oktober is  aangegaan met Berk Music heeft geresulteerd in wederom een gloed nieuwe single.

 

‘Het wordt vast een mooie zomer’ is de titel welke door Frank en Adrie van de Berk is geschreven en brengt je na een keer opzetten gelijk in zonnige sferen.

De verwachtingen zijn daarom hooggespannen daar het liedje, ongeacht het weer, sowieso een hele vrolijke en swingende zomerperiode zal inluiden. Een meeslepende en aanstekelijke melodie op pakkende mambo-klanken en dit alles overgoten met een vleugje muzikale nostalgie, zorgen voor een single,  waarvan de muziekliefhebber zal gaan opkijken. Uiteraard gebracht met de karakteristieke Verkooyen-warmte en passie, ondersteund door een fraaie videoclip in een zomerse etalage waarin zon, water, humor en een fraaie dame de hoofdrollen opeisen, zou dit wel eens een ware publieks-hit kunnen gaan worden. Reken maar… ‘Het wordt vast een mooie zomer’!