‘Het Meisje Uit M’n Dromen’ in een nieuw Exit-2015 jasje!

Sinds hun zeer succesvolle reünieconcerten in 2013 is Exit, met in de gelederen Roland Konings, Paul Geudens, Wout v.d. Akker, Jack van Raamsdonk en Paul Janssen, helemaal terug. Druk geboekt, een gouden plaat, geslaagde muzikale weekenden in Duitsland en ook de single ‘Marlena’ was een regelrecht succes. In alle stilte werkt Exit momenteel aan de release een nieuwe single die 30 mei aan zowel publiek als pers zal worden voorgesteld en zal verschijnen op het label JC-Records.

Reeds in de jaren tachtig was Exit een populaire formatie dat op praktisch alle podia van ons land te vinden was. Met de aanvankelijke B-Kant ‘Kom bij me terug’ scoorde Exit destijds een dikke hit in alle lijsten. De band, die zowel hardrock als Top40-werk speelde, bracht destijds ook singles uit als; ‘Het meisje uit m’n dromen’, ‘Ik hou van haar’ en ‘Nu je weg bent’. In 2013, jaren na het uiteenvallen van deze succesformatie, kwam Exit weer bij elkaar voor aanvankelijk slechts twee zogenaamde reünieconcerten. Tijdens deze reünie kreeg Exit uit handen van Adri-Jan Hoes , directeur van platenmaatschappij Telstar en zoon van wijlen Johnny Hoes, een Gouden Award uitgereikt voor de verkoop van 100.000 exemplaren van ‘Kom bij me terug’. Echter het bleef niet bij deze twee reünieconcerten. De honger en het plezier waren onverminderd aanwezig bij de leden van Exit en dus besloot de formatie waaraan later Roland Konings werd toegevoegd, te gaan toeren langs diverse zalen. Jolanda Clement van  JC-Event ging het management en de boekingen verzorgen voor de heren, er zijn succesvolle muzikale weekenden in het Duitse  Monschau georganiseerd, kortom, Exit was weer helemaal terug!

Afgelopen november bracht Exit via JC Records zelfs een 3-tracks tellende single op de markt: ‘Marlena’ oogstte veel succes, stond hoog op de rotatielijsten bij de radiostations, haalde diverse hitlijsten en is zowel in ons land als in Vlaanderen bijzonder positief ontvangen. The show must go on en dus is Exit momenteel druk bezig achter de schermen. Van 6 t/m 8 november is de formatie weer in Vakantiehotel ‘De Lange Man’ in Monschau te vinden voor een fantastische muziekweekend met o.a. Rocky Taylor en Peter White. Ook hebben de heren nieuw repertoire ingestudeerd om hun shows nog sprankelender en gevarieerder te maken en daarnaast komt er dus een nieuwe single aan; ‘Het Meisje uit mijn dromen’, in de jaren tachtig al succesvol, is nieuw leven ingeblazen. De single zal op 30 mei a.s. in Hotel-Café-Zaal “De Kwast” in St. Willebrord worden gepresenteerd. Met gastoptredens van o.a. Daantje bekend van Bloed, Zweet & Tranen, de zoon van Exit-drummer Jack van Raamsdonk; Jack Elmondo, en verder met Rocky Taylor en Peter White beloofd dat weer een spektakel van jewelste te worden. Exit.. still going strong!    

Meer informatie over EXIT is te vinden via: http://orkest-exit.nl/ en voor boekingen en meer bezoekt u www.jcevent.nl