Het 100e MegaPiratenFestijn

Op zaterdag 13 juni dan is het zover, het 100e  Megapiratenfestijn. Deze speciale editie van het MPF zal worden gehouden in Nieuwleusen (OV). Kaarten voor deze 100e show zijn eenmalig verlaagd in prijs, E 16,– p.p., de prijs waar het allemaal mee begonnen is.

(Op dit moment is 30% van de kaarten reeds verkocht!!!) Dit 100e MPF zal samen worden gevierd met het 10 jarig bestaan van RadioNL.In Nieuwleusen optredens van o.a. Jannes, Jan Smit, Henk Wijngaard, Marianne Weber, Peter Beense, Kevin Smit, Sieneke, Django Wagner, Lee Towers, Monique Smit, Rene Karst, Harten 10, Wimmie, Roy Donders, Thomas Berge, Gebroeders KO, Vinzzent, Jaman, Gino Graus, Mooi Wark, Belinda e.v.a.  In Nieuwleusen miniconcerten live met band van o.a. Jan Keizer & Anny Schilder,  Ancora, Helemaal Hollands, Koos Alberts en Lesley Williams. Uiteraard zal dit 100e MPF bol staan van de speciale verrassingen.

Kaartverkoop bij alle vestigingen van Primera en bij de lokale voorverkoop adressen.